Heijmans Dienstverlening
Elektrische zeefmachines

Elektrische zeefmachines

Elektrische zeefmachines

Huigen Achterkamp BV en Heijmans dienstverlening gaan in het nieuwe jaar een samenwerking aan waarbij Heijmans dienstverlening als officiële dealer van HAscreen mobiele zeefmachines gaat functioneren.

Heijmans dienstverlening heeft veel ervaring in het gifvrij aanpakken van invasieve exoten zoals de Japanse duizendknoop,

met een HAscreen zeefinstallaties kan de aanpak nog breder worden ingezet.

Middels het ontgraven en het op locatie elektrisch zeven van de grond kunnen we de afvoer kosten reduceren en tijdens het gehele proces door inzet van elektrische machines de belasting op onze omgeving verkleinen.

Uiteraard zijn de zeven ook geschikt voor andere werkzaamheden, denk hierbij aan het zeven van Japanse duizendknoop, knolcyperus, maar ook bij archeologisch en asbest onderzoek of bij het zeven van grindpaden.

Dit sluit aan bij de doelgroep die Heijmans Dienstverlening bedient en men kan met de HAscreen producten nog beter inspelen op de toekomstige ontwikkelingen en de vraag uit de markt, en niet geheel onbelangrijk stikstofvrij werken omdat deze machines allen accu aangedreven zijn.

HAscreen heeft met deze samenwerking een gerenommeerde partij gevonden met een goede service en uitgebreide kennis van de landelijke markt.
Naast verkoop zal ook verhuur van de breed inzetbare elektrische zeefmachines mogelijk zijn vanuit de vestiging van Heijmans dienstverlening.

Dealer Arnold Heijmans van Heijmans dienstverlening over het dealerschap:
“Ik heb de machines van HAscreen de laatste tijd meermaals voorbij zien komen en de interesse om onze dienstverlening verder uit te breiden was er al een tijdje.
Na de machines van dichtbij bekeken te hebben zijn we gaan praten, daar is deze samenwerking uit voortgekomen. De machines van HAscreen sluiten goed aan op ons dienst en productprogramma.
Hoogwaardige kwaliteit en lage onderhoudskosten zijn voor ons speerpunten, deze samenwerking sluit hier naadloos op aan”. 

Huigen Achterkamp : “Wij zochten alle geruime tijd naar een mogelijkheid om ons werkgebied te vergroten.
Wij steken veel tijd en energie in ontwikkeling van onze machines die allemaal volledig elektrisch zijn aangedreven.
Zodoende bleef er te weinig tijd over om ons marktaandeel te vergroten, in een partner als Heijmans hebben wij het vertrouwen dat we in 2020 door kunnen groeien om de markt nog beter te kunnen bedienen”.

Elektrische zeefmachines