Heijmans Dienstverlening
Vooruitstrevend in ontwikkeling

Vooruitstrevend in ontwikkeling

Heijmans dienstverlening is officieel Light-Vest distributeur

Heijmans dienstverlening is officieel Light-Vest distributeur. Het Light-vest is DE manier om op slecht of niet verlichte werkplekken veilig en productief te kunnen werken. Waar je voorheen enkel je zaklamp of hoofdlampje had heb je nu in een omtrek tot 5 meter om jezelf heen een duidelijk verlichte werkplek. Het Light-vest is in 7 standen te gebruiken, in de eerste stand tot 80 tot 100 uur en in de meest felle stand 8 tot 10 uur. Regen of andere natte omstandigheden zijn ook geen probleem voor dit professionele vest, wat maar 300 gram weegt!

De kwaliteit is gewaarborgd door een productie die volledig in Nederland plaats vind, de Light-vesten zijn CE gecertificeerd en er zijn modellen die voldoen aan de RWS en brandveiligheidseisen!

In de webshop kan u het aanbod van de diverse Light-vesten zien. https://www.light-vest.nl/winkel/

Voor bijvoorbeeld de special voor het werken in de spoorveiligheid die door Heijmans Dienstverlening in samenwerking met Light-Vest ontwikkeld is of advies voor uw specifieke vraag kunt u contact met ons opnemen.

Benieuwd hoe de vesten in de praktijk tot zijn recht komen?

Bekijk dan dit filmpje waar het Light-vest tijdens de loodzware omstandigheden van de DAKAR zijn meerwaarde bewezen heeft!

Light-Vest Leds Work Led Ves