Heijmans Dienstverlening
Vooruitstrevend in ontwikkeling

Vooruitstrevend in ontwikkeling

Onkruidbestrijding

Onkruidborstel machine

Bij deze behandeling wordt onkruid geborsteld met behulp van de borstelarm die aan een van onze LM-Trac 286`s gemonteerd is.
Dit maakt het voor ons ook mogelijk onkruid te verwijderen op bestrating, goten of op vluchtheuvels .
Deze werkwijze is ideaal voor (achterstallig) onderhoud, ook is dit een manier van niet chemische onkruidbestrijding.
Wanneer de borstelmachine klaar is, kunnen wij met een veeg-zuigmachine het vrijgekomen veegafval opvegen, voor een opgeruimd resultaat.

Onkruidbrander

Bij deze behandeling wordt onkruid verhit met behulp van warmte afkomstig van een brander bak die aan een van onze LM-trac 286`s gemonteerd is. Door de verhitting zet het vocht in het onkruid uit en barst de celwand, waardoor het onkruid kapot gaat. Deze werkwijze is toepasbaar op onderhouden oppervlakten en minder goed wanneer er een achterstand is.

Onkruidbrander

Heet water machine

Bij deze behandeling wordt onkruid met stoom verhit waardoor het gekookt wordt. Deze machine is deels elektrisch waardoor we zeer weinig brandstof gebruiken en tevens heel stil werken (32dB). Tevens hebben we deze machine innovatief aan laten passen waardoor we geen ontkalker hoeven toe te voegen.

Bosmaaiers

Omdat er altijd plekken zijn waar grote machines niet of niet voldoende bij kunnen komen zetten we ook bosmaaiers in om de laatste hoekjes netjes te maken. Middels maaidraad of een kleine onkruidborstel verwijderen we ongewenst onkruid en vuil waarna bijvoorbeeld met een bladblazer of een bezem het afval verwijderd kan worden. De bosmaaiers gebruiken biologische brandstof of zijn elektrisch door middel van een accupakket.